BAŞKAN TUTAL PAZAR ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ


​Başkan Mehmet Tutal, pazarcı esnafını gezerek sohbet etti.

Kurban Bayramı öncesi Seydişehir halk pazarı esnafları vatandaşın ihtiyaçlarına cevap verebilmek için ürünlerini en güzel şekilde sergileme yarışına girerken vatandaşlarda bayram alışverişlerini yaptı.

Alış verişe çıkan vatandaşlar Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile karşılaşınca sohbet ederek yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Pazarcı esnaflarının ve vatandaşın memnuniyetini değerlendiren Başkan Mehmet Tutal, bayram öncesi olması sebebi vatandaşların alışveriş için pazarcı esnaflarını tercih etmesinin güzel olduğunu söyledi.

Başkan Tutal, Seydişehir'in gerek hayvancılık sektöründe gerekse sebze ve meyvecilikte günden güne geliştiğini ve artık kendi ürünlerini pazarladıklarını dile getirdi. Seydişehir halkının özellikle yerli ürünleri tercih etmesinin ise organik ürünler üzerinde Seydişehirli üreticilerin bilinçlendiğini kaydetti.

Başkan Tutal, bir esnafın ricası üzerine tezgaha geçerek vatandaşlara sebze ve meyve sattı. Tutal, pazarcılığın, ticaretin hassas bir meslek olduğunu dile getirerek, "Vatandaşın memnuniyetini sağlamak ve kaliteli ürünü pazara sunabilmek önemlidir. Biz de üreticinin ve tüketicinin bir araya gelmesi ve ikisinin de memnuniyetini sağlamak için çalışıyoruz. Sağlıklı bir ortamda vatandaşlarımızın alışverişlerini tamamlaması çok önemli" dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar