BAŞKAN TUTAL, HAYVAN PAZARINI ZİYARET EDEREK HAYIRLI OLSUN DEDİ


​Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı Canlı Hayvan Pazarı açılışında Alaylar Cami İmam Hatipi Hüsamettin Günay'ın duaları ile eller semaya açıldı. Rahmet, bereket ve mağfiretin istendiği duada binlerce vatandaş Kurban Bayramını layıkıyla yerine getirebilmek için dualara amin dedi.

Başkan Tutal, konuşmasında yapılacak  alışverişlerin helalinden, bol kazançlı olmasını dileyerek "Allah keseceğimiz Kurbanları kabul etsin.  "<<Kurbanların ne etleri, ne de kanları Allah'a ulaşır; fakat O'na sizin takvanız (Allah'a karşı gelmekten sakınmanız) ulaşır.>> Allahû Teala inşallah Kurbanlarımızı ihlaslı bir şekilde kesmeyi nasib eylesin. Kutlayacağımız Kurban Bayramının birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize; İslam Ümmetindeki akan bu kan ve göz yaşının durmasına vesile eylesin. Tüm hemşehrilerime hayırlı alışverişler, hayırlı Bayramlar diliyorum." Dedi.

Başkan Mehmet Tutal, meclis üyeleri ile birlikte Canlı Hayvan Pazarına gelen vatandaşları ziyaret ederek hayırlı olsun dedi. Hayvan pazarında alışveriş yapan vatandaşların tüm imkanlardan faydalanması hedeflendiğini belirten Başkan Tutal, Hayvan pazarında kurban satışı ve satış sonrası da belediye tarafından görevlendirilen veteriner hekim bulunduğunu, dişi kurbanlıkların gebe olma ihtimallerine karşın da ultrason hizmetinin bulunduğunu dile getirdi.

Vatandaşlar, Seydişehir Belediyesi ekiplerinin hayvan pazarının temizliğine ve düzenine önem gösterdiğini ve bir çok konuda destek olduklarını belirterek teşekkür ettiler. Bayram da kesimhanenin aktif olarak çalışacağını ve baskül, vinç, et için temiz poşet gibi ihtiyaçların da karşılanacağı belirtildi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar