BAŞKAN TUTAL GAZİLER GÜNÜ MESAJI


​Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Tutal,  mesajında şu ifadelere de yer verdi: "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklalini koruma uğruna canları pahasına kahramanlık ve fedakârlık gösteren gazilerimize sahip çıkmak, yaşadıkları sıkıntıları bir nebze olsun azaltmak boynumuzun borcudur.  Vatanımızı canından aziz bilen şehitlerimizin yakınları ve gazilerimize layık oldukları saygıyı göstermek, onurlu ve vakur bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak en önemli sorumluluklarımızdan biridir.

Vatanımızın ve Milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için, zamanında yüz binlerce şehidimizin kanlarıyla suladığı topraklarımızda bazı güçler  birliğimizi, dirliğimizi bozarak kötü emellerine ulaşmayı hedeflemektedirler. Bizler millet olarak tek yumruk, tek yürek olduğumuz sürece vatan hainleri hiç bir zaman bu emellerine ulaşamayacaklardır. Vatanımızın huzurunu ve bütünlüğünü korumak için millet olarak hepimiz canımızı vermeye hazırız.

Bu duygu ve düşüncelerle  vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna bölücü terör örgütü ile  girdikleri çatışma sonucu şehit olan askerlerimize ve polislerimize Allah'tan  rahmet diliyorum. Kahraman Gazilerimizin 'Gaziler Günü' nü kutluyor, sağlıklı uzun ömürler niyaz ederek sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.
 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar