İFTAR SOFRALARI BİRLİKTELİĞİMİZİ PERÇİNLİYOR


​Selçuklu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen iftar buluşmaları devam ediyor. Bu yıl ilki Tepekent' te gerçekleşen iftar programlarının ikincisi Başarakavak'ta gerçekleşti.

Selçuklu'da ramazan coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Her akşam farklı bir mahallede teravih buluşmaları gerçekleştiren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni bağlanan mahallelerde düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarla bir araya geliyor.  İlki Tepekent mahallesinde gerçekleştirilen iftar buluşmalarının ikincisi Başarakavak Mahallesi'nde yapıldı.

 

Başarakavak meydanında düzenlenen ve mahalle sakinlerince geniş katılımın gerçekleştiği iftar yemeğine Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve teşkilat üyeleri, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri, Selçuklu Belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürleri,Başarakavak Mahalle Muhtarı İbrahim Özkay ve çok sayıda Başarakavak Mahalle sakini katıldı.

 

Birlik, Beraberlik ve Kardeşliğimiz Daim Olsun

Sözlerine Başarakavaklılar'la bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,"Bugün burada olmak bizim için büyük bir mutluluk. Hep birlikte iftar edeceğiz inşallah. Dün Tepekent'teydik, bugün buradayız. Ramazan'da görmek istediğimiz en güzel manzaralardan birisi burada. Zengini fakiri, genci ve ihtiyarı hep birlikte aynı sofrada iftar edeceğiz. İnşallah bizim burada yaşadığımız mutluluk, huzur tüm İslam Coğrafyası'nda da olsun" dedi.

 

Söz Verdiğimiz Tüm Hizmetleri Fazlasıyla Yapacağız

Başarakavak'ın daha iyi noktalara gelmesi için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Altay, "Hem yaptığımız çalışmaları yerinde görme imkanı bulduk hem de yapılacaklarla ilgili istişareler edildi. Bazı hizmetlere başlandı, bazılarının ihaleleri yapıldı, bazıları da planlama aşamasında. İnşallah dönemin sonunda biz burada söz verdiğimiz her şeyi fazlası ile yapmış olacağız" dedi.  

 

Karanlık Günler Geride Kaldı

Ramazan'ın rahmet, bereket, sabır ve mağfiret ayı olduğunu ifade eden Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer," Ramazan'ın özellikle son yıllarda öne çıkan güzelliklerinden birisi de milletimizin dünyanın her köşesindeki Müslümanlara yardım etme çabası. Hem devlet, hem de yardım kuruluşları vasıtasıyla ümmet olma bilinci ile dünya mazlumlarına en fazla yardım eden ülke

Türkiye. Millet olarak birlikteliğimizi muhafaza ettiğimiz, değerlerimiz ve maneviyatımıza sahip çıktığımız müddetçe hiç kimse bu milletin yükselişinin önüne geçemeyecektir. Biz dünya 5'ten büyük diyerek tüm mazlum halkların ümidi olmaya devam edeceğiz. Bu sebeple hepimizin üzerine büyük sorumluluklar düşüyor" dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar