SEYDİŞEHİR’DE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI


​Başkan  Tutal;'' Çalışmalar havalar müsade ettiği sürece devam edecek''

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılcalar Mahallesi Gazi İlköğretim okulu önünde bulunan 4 bin metrekarelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini bildirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama ekiplerinin  yaklaşan kış mevsimi öncesi çalışmalarına merkez ve kırsal mahallerde aralıksız devam ettiğini kaydetti.

Gazi İlköğretim Okulu önünden başlayan ve Anadolu Öğretmen Lisesi önünde son bulan  4 bin metrekarelik yolun sıcak asfaltla kaplandığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;''Yaz sezonu süresince şehir merkezine uzak çevre mahalleler ve kırsal bölgelerdeki mahallelerde asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdik.Şehir merkezimizde olan mahallelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asfalt ekibimiz bir taraftan bakım ve yama çalışmaları yaparken diğer taraftan da soğuk ve sıcak asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor''dedi.

Amaçlarının  vatandaşları kış ve yaz aylarında toz ve çamurdan kurtarmak, rahat yaşamlarını sağlamak olduğunu belirten Başkan Tutal;'' sadece sıcak değil, soğuk asfalt çalışmalarına da ağırlık verdik. Çalışmalarımız havalar müsade ettiği sürece devam edecek.  Kamelyasıyla, parkıyla ,kilitli taş döşemeyle ,sıcak ve soğuk  asfaltıyla  değil , kısacası belediyeciliğin gerektirdiği tüm çalışmalarla  hizmetlerimizi tüm mahallelerimizde yerine getirmenin gayretini gösteriyoruz. Tek amacımız, vatandaşlarımızın hayır dualarını alabilmek, onlara layık olabilmek''şeklinde konuştu .

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar