BAŞKAN TUTAL MESAİ ÖNCESİ PERSONELLE BULUŞTU


​Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personelle sabah mesaisi öncesi buluştu.

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde sahada canla başla çalışan personele teşekkür eden Başkan Tutal,'Hepimiz çalışacağız. Bu Memleketi en güzel şekilde kalkındıracağız''dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye bünyesinde çalışan Makine Parkı Amirliği, Sebeltaş Beton Elemanları ve Fen İşleri Müdürlüğünde saha da çalışan personellerini ziyaret ederek, sohbet etti.

Herkesin kendi alanında çalışması gerektiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;'' Hepimiz çalışacağız. Bu memleketi en güzel şekilde kalkındıracağız. Biz belediyecilik alanında, diğer çalışanlar kendi alanlarında çalışacak. Memlekete yapılan bir ihanet hareketi vardır. Allah bu hareketten bizleri siz gibi garibanların, mazlumların, dışarıdan başka ülkelerden gelerek misafir ettiğimiz kişilerin duasıyla korudu. Herkes Türkiye'ye ümit bağlıyor. İnşallah bir daha böyle bir şeyle karşılaşmayız. Uyanık olmalıyız. ''dedi.

BAŞKAN TUTAL;"BİZLER ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAK VE ÇALIŞACAĞIZ"

Türkiye'nin adı konulamayan bir savaşın içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Tutal;'' Türkiye şuan 2-3 cephede savaşıyor. Birileri yakınımızdaki ülkeleri paylaşırken onların gelirini paylaşırken, Türkiye'nin bu olup bitenlere, içeriye sızmalarına göz yumması beklenemezdi. Gizli bir savaş yaşanıyor. Adını koyamadığımız bir savaş yaşanıyor. Ama tarih boyunca bunlar hep olmuştur. Asker üzerine düşen görevini yapıyor. Emniyet içerde üzerine düşen görevini yapıyor. Bizlerde bulunduğumu yerde üzerimize düşen görevi yapacağız. Birilerinin amacı bu ülkeyi batırmak. Ekonomik olarak sıkıştırıyorlar. Ama şu an iki cephede savaşılmasına rağmen Türkiye ekonomik olarak ayakta. Bizim ise bunlara vereceğimiz en güzel cevap bu ülke için çalışmak. Biz belediye kanadında çalışacağız. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Milletvekillerimiz, diğer alanlarda çalışacak, memurlar kendi alanlarında çalışacaklar ve bu ülkeyi biz kalkındıracağız. Bizim beklentimiz çalışılması, gayret edilmesi. Sizlerde bunu yapıyorsunuz. Ben sizlerin çalışmaları gelip ve gidişlerimizde gözlemliyorum. Var gücünüzle çalışıyorsunuz Teşekkür ediyorum. Bizlerde sizin her zaman yanınızdayız. Bizden  bir  istediğiniz, bir dileğiniz olursa kapım ve telefonlarım 24 saat gece gündüz açık istediğiniz zaman arayabilir, görüşebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun "şeklinde konuştu.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar