BAŞKAN HANÇERLİ'DEN MUHTAR OFİSLERİNE ZİYARET


​19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtar ofislerini ziyaret eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bir çok mahalleye muhtar ofisi kandırdıklarını söyledi.

Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uzun ile birlikte muhtar ofisleri ziyaretinde söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli öncelikle 19 Ekim Muhtarlar günün kutladı. Mahmut Dede sokakta tescilli bir evi aslına uygun bir şekilde restore edilerek mahalle muhtarlarına tahsis ettiklerini söyleyen Hançerli, mahalle muhtarlarıyla 365 gün bir ve beraber olduklarının altını çizdi. 

Muhtarların yerel yönetim içerisindeki önemine dikkat çeken Hançerli, özellikle mahalle muhtarlarının yapılan çalışmalara verdiği desteğe vurgu yaptı. Şimdiye kadar olduğu gibi sonraki dönemde de muhtarlarla işbirliği içerisinde çalışacaklarını ifade eden Başkan Hançerli, ziyaret esnasında hem muhtarların mahallelerindeki problemlerini yerinde dinleme fırsatı bulduklarını hem de birlikte hizmet verilen Karatay ilçesine katkılarından dolayı muhtarlara teşekkür etti. Hançerli, Büyükşehir yasasıyla birlikte Karatay ilçesinde 82 mahalleye aynı eşitlikte hizmet ulaştırdıklarını söyledi. 

Karatay'ı daha da güzelleştirmek için mahalle muhtarlarıyla birlik beraberlik içerisinde ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurgulayan Başkan Mehmet Hançerli, 15 yıl önceki Karatay ile şimdiki Karatay arasında yadsınamayacak derecede büyük farklar olduğunu sözlerine ekledi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar