KUTLU DOĞUM HAFTASI PROĞRAMI KAPSAMINDA!..



Kutlu doğum haftası proğramı kapsamında bugün Hadim İlçesi Gezlevi mahallesi Yaz Kur'an Kursunun kapanışı için ve yaz boyu Eğitim ve öğrenimlerinin karşılığı diplomalarını almak üzere  Gezlevi düğün salonunda toplanmış bulunmaktayız.

Vatan, Millet, Bayrak ve Din uğruna can vermiş olan aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasından sonra;

Kur'an Kursu hocası Aysel Karlıbaş ve Cami İmamı arkadaşlar tarafından büyük bir titizlikle okuttukları Öğrenci kardeşlerimizden Kur'an-ı Kerim tilaveti, İlahi ve şiir ziyafetinin yanı sıra Mehter takımı gösterisi, Bilin bakalım ben kimim adlı sunum, Kırmızı başlıklı kız adlı gösteri ziyafeti, Temsili Kabe-i muazzamayı tavaf gösterisi gibi etkinlikler izleyeceğiz. 

Yaz Kur'an Kursu kapanış merasimine katılan halkımız ve sevgili Öğrencilerimize hitaben İlçe müftüsü sayın Ahmet Demirel hocam güzel ve veciz konuşmasında şöyle hitap etti. ''Muhterem davetliler ve sevgili öğrenciler! Kurs boyunca Güzel Kur'anımızı çok güzel öğrenmişsiniz. Öğrendiklerinizi Kurstan sonra da devam ettiriniz. Kur'an okumayı bırakmayın. Namaz kılmayı terk etmeyin. Başörtüsü takma alışkanlıklarınızı bırakmayın. Güzel ahlak ve adetlerden uzaklaşmayınız. Anneler, Babalar sizler de bu genç öğrenci kardeşlerimize bu güzel alışkanlıklarını unutmamaları için devamlılığın temini yönünde takip ederek yardımcı olun''. gibi kısa ve öz konuşmasında nasihat dolu tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere ve Kurs hocası Aysel hocaya ve İmam arkadaşlara katkı ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Allah Velilerden, Hocalarımızdan, Öğrencilerimizden ve Proğrama iştirak eden davetli halkımızdan Razı ve memnun olsun. Bu Kurs çalışmaları Ülkemize, Bölgemize  hayırlara vesile olsun.

İlçe müftüsü sayın Ahmet Demirel hoca efendi tarafından Öğrencilerimize Kurs bitirme ve başarı diploması verilerek Proğram sona ermiştir. Hatıp.16.08.2016



Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız..!!!

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar