BAŞKAN HANÇERLİ, TAŞRADA DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ


​Merkeze uzak mahallelerde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Karatay ilçemize 29 yeni bağlanan mahallede ekiplerimiz hummalı bir çalışma içerisindedir" dedi.

Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Uzbaş, Ethem Örge ve Mustafa Küçükiplikçi ile Köseali, Başgötüren ve İsmil mahallelerinde devam eden asfalt ve altyapı hazırlığı çalışmalarını inceleyen Başkan Mehmet Hançerli, taşradaki çalışmaların aralıksız devam ettiğini vurguladı. 4 farklı mahallede 4 faklı ekibin asfalt ve altyapı hazırlığı çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Hançerli, Başgötüren mahallesinde yaptığı açıklamada 70 km ile 86 km arasında değişen uzaklıklarda ekiplerin hızlı bir şekilde çalıştığını söyledi. Şehir merkezinde ne varsa yeni bağlanan mahallelere de aynı hizmeti götürme sözü verdiklerini yenileyen Başkan Hançerli, bu düsturla yola çıktıklarını ve taşradaki çalışmaları yerinde görmek için belediye meclis üyeleriyle beraber incelemelerde bulunduklarının altını çizdi. Merkeze uzak 29 mahallenin 25'inde asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını vurgulayan Hançerli, kalan 4 mahallede ise asfalt ve altyapı hazırlığının tamamlanmasıyla 2016 yılında bu mahallelerde de satıh kaplama yapılacağını kaydetti. Böylelikle Karatay'a yeni bağlanan mahallelerin asfalt çalışmalarının tamamlanmış olduğuna dikkat çeken Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, özellikle 1 kasım seçimlerinde vermiş oldukları desteklerden dolayı tüm mahalle ve köylere teşekkür ettiğini vurgularken verilen bu desteğin belediye hizmetleri olarak geri yansıyacağını belirtti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ayrıca Karataylının kışı daha rahat geçirebilmesi için ekiplerin bir dizi çalışma içerisinde olduğunu sözlerine ekledi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar