ÇANAKKALE’DE 175 BAŞARILI ÖĞRENCİ


​Seydişehir Belediyesi'nden bir kültür hizmeti daha.. Başkan Tutal, ilçedeki başarılı 175 öğrenciyi Çanakkale Gezisi ile ödüllendirdi.


Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçedeki başarılı öğrencilere Çanakkale'yi; Çanakkale'de şehit düşmenin; niçin yüz binlerce vatanseverin koşa koşa şehit olmak için koştuğunun daha iyi anlatabilmek amacıyla bu gezileri düzenlediklerini belirtti.


Geçmişini bilemeyen bir gençliğin geleceğine yön veremeyeceğini belirten Başkan Mehmet Tutal, tarih kitaplarında ne kadar okunursa okunsun Çanakkale gibi bir tarihin yaşandığı toprakların mutlaka görülmesi gerektiğini belirten Başkan Mehmet Tutal, ancak iyi bir rehber eşliğiyle kanla sulanan Çanakkale topraklarını anlayabileceğimizi ve hissedebileceğimizi kaydetti.


Her bireyin mutlaka o tarihi toprakları gezmesi gerektiğini belirten Tutal, dört hafta boyunca birer günlük geziler düzenlediğini belirterek, okullarında başarılı lise öğrencilerine hem üniversite sınavı öncesi bir motivasyon olması hem de başarıya teşvik için düzenlenen program benzeri etkinlikler ile devam edeceğini söyledi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar