BAŞKAN ALTAY YENİ MAHALLELERDE


​Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Küçükmuhsine, Ulumuhsine, Akpınar,Başarakavak, Salahattin ve Tepekent'de  mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Altay'a AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal'da eşlik etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, esnaf vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Selçuklu'nun bütün mahallelerini gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, vatandaşlardan gelen ve istekleri dinliyor. Küçükmuhsine, Ulumuhsine, Akpınar, Başarakavak, Salahattin ve Tepekent mahallerinde hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Altay'a, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal ve AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri de eşlik etti.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi.  Altay, " Küçükmuhsine, Ulumuhsine, Akpınar, Başarakavak, Salahattin ve Tepekent,  2014 yerel seçimlerinden itibaren Selçuklu ilçesinin bir mahallesi oldu. Buradaki hizmetler belediyemiz tarafından görülüyor. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi şehir merkezindeki mahallelerde bulunan hizmetler bir program dahilinde buradaki mahallerimize de gelecek. Buradaki hemşehrilerimiz çok daha iyi hizmetleri, Selçuklu Belediyesi'nden alacaklar" dedi.

Konya olarak hemşehrimiz ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na tam destek vermeliyiz diyen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal, "Başbakanı olan bir şehir olmak 100 yılda bir nasip olur. Konya olarak hep beraber başbakana kuvvetli bir destek vermeliyiz. Sayın Başbakanımız da bizlerin verdiği o güç ve destekle gerek Ankara'da ki çalımlarında gerek yurtdışında güzel hizmetlere imza atacak" dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal ve beraberindeki heyet, Akpınar mahallesindeki yapılan şükür duası programına da katıldı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar