BU SENE 23 NİSAN ÇAVUŞ MAHALLESİ’NDE KUTLANDI


​Seydişehir' de olumsuz hava şartları münasebeti ile ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları resmi töreni bu yıl ilçe merkezinde değil taşra bir ilçe olan Çavuş Mahallesi'nde gerçekleşti.

Çavuş Mahallesi'nde yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına Kaymakam Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu, Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan, Askerlik Şubesi Başkanı Kamil Güngör, Müftü Kemal Demirel, Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, diğer protokol üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Çavuş İlkokulu Müdürlüğünce hazırlanan Seydişehir renkli gösterilerin ve oyunların sunulduğu ve Seydişehir Belediyesi tarafından çocuklara özel hazırlanan programda Osmanlı Macunu ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Mink öğrencilere ise palyaçolar eşlik ederek dans edip yüz boyama yaptılar. Tören protokol üyelerinin yanı sıra belde halkı ve izleyenlerden beğenisini kazandı.

Programa katılanlara Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından Türk Bayrağı ve balon dağıtılırken yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri Kaymakam Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından verildi.

Başkan Tutal konuşmasında genç öğrencilere seslenerek öğrencilerin hazırladığı programın hayırlar getirmesi dileğinde bulunarak programa katılanların bayramını kutladı.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar