TAŞKENT TURİZM VE KİRAZ FESTİVALİ COŞKUYLA KUTLANDI


​Taşkent Belediyesi   ve Taşkent Kaymakamlığı tarafından tertiplenerek,   Taşkent Merkez Garaj meydanında düzenlenen Taşkent Turizm ve Kiraz festivali yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 Taşkent Kaymakamı Yakup BÖLÜKBAŞI, AK Parti Konya Milletvelleri Uğur Kaleli ve Hüsniye Erdoğan, Hadim Belediye başkanı Ahmet Hadimioğlu, Garnizon Komutanı Nevzat ALTUNKAYNAK, İlçe Emiyet Müdürü Osman ŞEN ve davetlilerin yanısıra Taşkent halkı yoğun ilgi gösterdi.

Bölgenin en büyük festivallerinden biri olan Taşkent Turizm ve Kiraz Festivali, Mihrap Parkından Mehteran eşliğinde Festival alanına yürüyüş ile başladı. Çeşitli gösterilier ve yemek ikramı ile devam eden program protokol konuşmaları ile devam etti.

Program çerçevesinde konuşma yapan Taşkent Belediye Başkanı  Sayın Osman ARI  konuşmasında özet olarak; "Bizler 1,5 yıldır Taşkent için var gücümüzle,gece gündüz çalışıyoruz. Devraldığımız dönemden çok daha ileri bir noktaya geldi. Üstelik bunu 1,5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde başardık. İstiyoruz ki, Taşkent hak ettiği tüm güzelliklere kavuşsun. Bu zaman zarfında bunları başardık ve bundan sonrada yapmak istediğimiz çok hizmet, uygulamayı düşündüğümüz pek çok proje var. Bunlardan bir tanesi de Taşkent'i Kiraz ve Cazibe Merkezi yapmak. Bizler bu toprağın evladıyız ve bu toprağa hizmet etmeliyiz. Bizim en güzel örneğimiz Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'dur. diyen Başkan Arı; Değerli Hemşehrimiz Sayın Davutoğlu bu ülke için canla başla gece gündüz çalışmaktadır" dedi.

Hizmetlerimiz noktasında bizlere desteğini esirgemeyen Taşkent Kaymakamlığımıza da çok teşekkür ederiz diyen Arı, Ayrıca Konya Büyükşehir Belediyemize de ilçemize desteklerinden dolayı teşekkür ederim." dedi. Protokol konuşmalarının ardından sahne alan Türk Hal Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz birbirinden güzel Türküleri ile katılımcıları coştururken program gece geç saatlerde havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar